2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Ağrı havalimanı açılıyor

AĞRI HAVALİMANI AÇILIYOR

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat ile birlikte önümüzdeki günlerde açılacak olan Ağrı Havalimanı ve Arıtılmış Su Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde Ağrı Havalimanı'na gelen Başkan Arslan ve Erat, yetkililerden bilgiler aldıktan sonra yeni pistte incelemelerde bulundular. Uluslararası statüye kavuşacak olan limanda yapılan son çalışmaları yerinde gören Başkan Arslan, piste aralık ayında ilk uçağın ineceğini açıkladı. Bölgenin en iyi havalimanlarından birisinin Ağrı'da yapıldığını vurgulayan Başkan Arslan "Ağrı çok iyi bir havalimanına kavuşuyor. Bundan böyle çevre illerde bile değişik nedenlerden dolayı inemeyen uçaklar buraya

inebilecekler. Aldığımız bilgilere göre aralık ayının ilk haftası ilk uçuşun gerçekleşmesi bekleniyor. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Havalimanı Müteahhidi Doğu-San Yönetim Kurulu Başkanı Münir Cizreli ile bir süre sohbet eden Başkan Arslan ve Erat daha Arıtılmış Su Tesisleri'ne geçtiler. Yol üstünde çalışmaları devam eden izale hattını kontrol eden Başkan Hasan Arslan, işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Arıtılmış Su Tesisleri'ni ziyaret eden Başkan Arslan, yetkililerden daha hızlı çalışarak tesisi nisan ayına yetiştirmelerini istedi.

AĞRI HAVALİMANI AÇILIYOR
AĞRI HAVALİMANI AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:45:04
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 17:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?