4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı Valisi Kurban Bayram mesajı

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, yayınladığı mesajda Ağrı halkın, Kurban Bayramını kutladı.

Ağrı Valisi Mehmet Çetin’in bayram mesajı şöyle: 'Bir Kurban Bayramını daha, hep birlikte huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar, millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir.

Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir.
Bayramlar; dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir.

Bu nedenle gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için, yaşayarak ve yaşatarak, daha çok çaba göstermeliyiz.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız, huzur evinde barınan yaşlılarımız ve çocuk yuvası ile yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımıza yalnız olmadıklarını hatırlatmalıyız.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.
Vatandaşlarımızın bu bayramı en iyi şekilde huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik görevlilerine, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Ağrılı hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "dedi

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 19:35:17
Güncelleme :6 Aralık 2008 Cumartesi 19:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VATANSEVER IP: 78.187.45.xxx Tarih : 10.12.2008 09:44:17

SAYIN VALİM SİZ BU ÜLKENİN NADİR İNSANLARINDAN BİRİSİSİNİZ ALLAH SİZİN VE SİZİN GİBİ VATANSEVERLERİN YOLUNU AÇIK ETSİN İYİKİ VARSINIZ SİZ VARKEN AĞRI HALKI HALK OLDUĞUNU, DEĞER GÖRDÜĞÜNÜ HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ DEVLETE OLAN SEMPATİSİNİNİN ARTTIĞI BİR GERÇEKTİR.PATNOS HALKI SİZİNLE GURUR DUYUYOR