4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı Valisi veda yemeği verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın üçlü imzasıyla gerçekleşen İçişleri Bakanlığına ait atama kararları sonucu Ağrı’dan ayrılacak olan Vali Yardımcıları ile Eleşkirt ve Doğubayazıt Kaymakamlarının şerefine Ağrı Vali’si Mehmet Çetin tarafından Erzurum yolu üzerinde bulunan Polis evinde veda yemeği verildi.

Yemekte konuşan Vali Çetin, ‘Makamlar hiçbir zaman kişilere baki değildir. Vali Yardımcılarımız görevlerini en iyi şekilde yaptı. Memuriyetin mecburiyetinden olan tayinler istemesek de oluyor. Gönül isterdi ki arkadaşlarımızın görev süresi biraz daha devam etsin.’ dedi.

Vali Yardımcılarına bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı minnet ve sevgilerini sunan ve yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Vali Çetin; ‘İnsanlar elbiseleri ile karşılanırlar, yaptıkları ile uğurlanırlar. Biz arkadaşlarımızı yaptıkları ile uğurluyoruz. Yolunuz açık olsun’ dedi.

Tayinleri çıkan Kaymakamları da unutmaya Vali Çetin; ‘Ağrı’da yaptığımız çalışmalarda bir ağabey kardeş ilişkisi içerisinde önemli çalışmalara imza attık, uyum içinde çalıştık. İnsanların tek önemli icraatları, geride bırakmış olduğu eserlerdir. Biz de Kaymakam arkadaşlarımızı yaptığı çalışmalarla anacağız.’ dedi.

Devlet ve milleti bir araya getirmenin büyük bir sorumluluk olduğunu, görev yerleri değişen Kaymakamların bunu en iyi şekilde gösterdiğini belirten Vali Çetin; ‘Arkadaşlarımız devletin saygınlığını en iyi şekilde temsil etmiştir. Hizmet bir sorumluluktur, Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmiştir. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum.’ dedi.

Yemek sonrası Vali Çetin görev yerleri değişen Vali Yardımcılarına ve Kaymakamlara T.C. Ağrı Valiliği yazan porselen tabak, fincan takımı ile birlikte gömlek ve kravat hediye etti. Hediye töreninden sonra Polis Evi önünde çekinilen toplu resim ile veda yemeği sonlandı.

Polis evinde düzenlenen veda yemeğine, Vali Mehmet Çetin, Vali Yardımcıları, İlçe kaymakamları, Seferberlik Bölge Başkan Vekili, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü Vekili, MİT Müdürü Vekili, Askerlik Şube Başkanı ve Eğitim Fakültesi Dekan Vekili ile kurum amirleri katıldı. 

 

 

Recep ÇİRİK / KENTHABER
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 16:23:45
Güncelleme :23 Ağustos 2008 Cumartesi 09:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?