5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ağrı04’ten şampiyonluk yemeği

Ağrı Amatör Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyerek 3. Lig terfi maçlarına katılmaya hak kazanan Ağrı04 kulübü yönetici ve futbolcuları Bayram Restaurant’ta akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Ağrı Amatör Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig terfi maçlarına katılmaya hak kazanan Ağrı04 Kulübü yöneticileri ve futbolcuları Bayram Restaurant’da akşam yemeğinde bir araya geldiler. Kulüp Başkanı Alaattin Aslan (esnaf), Osman Aydemir, Cemil Kaya, Cevdet Erdoğmuş, Fatih Adıgüzel, Memet Gökbakan ile futbolcular ve teknik heyet ev sahipliği yaptılar.

Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Alaattin Aslan, zor şartlar ve her türlü imkansızlığa rağmen kazanılan şampiyonluğun kendileri açısından çok anlamlı olduğunu belirterek, “Sayın Valimiz Mehmet Çetin bizleri kabul ederek gereken desteğin verileceğini ifade etmişlerdir. Bu sıcak ilgi ve destek bile bizlerin ve futbolcularımızın motivasyonunu arttırmaya yetmiştir. Kendisine tüm Ağrı halkı adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 3. Lige çıkmak için yönetim olarak bizler ve teknik ekip ile sporcularımız elimizden geleni yapıyoruz.

Ağrı halkından ve işadamlarımızdan da destek bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde Ağrıspor’un efsane başkanlarından sayın Ahmet Sağın’ı onursal başkanımız olarak ilan edeceğiz. Bu arada yönetime de şehirde sayılan ve sevilen isimleri katarak güçlü bir yönetim oluşturacağız. Futbolcularımız büyük fedakarlıklarla bu şampiyonluğu kazandılar. Şimdi 3. Lig için fedakarlık sırası değerli büyüklerimizde. Bir kaç mevkide oyuncu ihtiyacımız var. Gerekli desteği aldığımızda önümüzdeki sezon 3. Ligde mücadele edeceğimize yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

AĞRI HABER MERKEZİ /KENTHABER
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 12:02:16
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 12:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?