4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı'da başarılı muhtarlara Vali'den takdirname

Ağrı Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Taşlıçay İlçesi’ne bağlı 10 köy muhtarını makamında kabul ederek, onları takdirname ile ödüllendirdi.

Sabah saatlerinde Taşlıçay Kaymakamı Atilla Kantay ile birlikte gelen muhtarları makamında ağırlayan ve tebrik eden Vali Hüseyin Yavuzdemir, takdirname ile ödüllendirilen bu muhtarların örnek muhtarlar olduğunu söyledi. ’Taşlıçay’da Taşlar Yerinden Oynamaya Başladı’ projesi adı altında 10 köyde devletten hiçbir yardım almadan okul çevresindeki duvarları yapan ve köydeki ağaçlandırma çalışmalarına öncülük eden bu muhtarları manevi değeri yüksek olan takdirname ile ödüllendirdiklerini belirten Vali Yavuzdemir, "Bu uygulama herkese örnek olmalı. Bu muhtarlarımız devletin beş kuruş parasını harcatmadan tamamen işçiliğini kendileri yaparak okul çevresindeki suru örmüş ve ağaçlandırma çalışmalarını köylerinde başlatmışlardır. Bizler de bu çalışkan muhtarlarımızı teşvik mahiyetinde takdirname veriyoruz" dedi.

Daha sonra Taşlıçay Kaymakamı Atilla Kantay’ı da tebrik eden Vali Hüseyin Yavuzdemir, muhtarlarla birlikte basın mensuplarına poz verdi.

AĞRI-(İHA)
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2004 Pazartesi 15:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?