5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ağrı'da bir köy takımı kuruldu

Ağrı da uzun yıllar sonra ilk defa bir köy takımı kuruldu. Ve bu takım bu sezon amatör liglerde mücadele edecek.

 

En son 1993 yılında köy takımının olduğu Ağrı Amatör Ligi, uzun bir aradan sonra yeniden bir köy takımına kapılarını açıyor.

 

Ağrı Kumlugeçit Köyü Spor Kulübü, 2009-2010 sezonunda Ağrı Amatör Liglerinden 1. amatör Küme ve U19 gençler ligine katılmak üzere, Ağrı amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna başvuruda bulundu.

 

Kulüp Başkanlığını Savaş Aydın’ ın yaptığı Kumlugeçit Spor, Federasyon kayıtlarında ağrı adına yer alan tek köy takımı olma özelliği taşıyor

 

Başkan Savaş Aydın; “Valimiz Mehmet Çetin, spora ve sporcuya önem veriyor. Belediye başkanımız Hasan Arslan kulüplerin lisans bedellerini ve malzemelerini karşılıyor. Bizim üstümüze düşen ise, yerel yöneticilerimizin yaptığı bu katkıyı spor tabanına yaymak. Bu amaçla yaklaşık 40 sporcu seçeceğiz. Bu sporcular ilk defa lisans yaptırılacak kişilerden olacak. Şampiyonluk gibi bir hedefimiz yok. Amacımız Ağrı gençliğine hizmet ederek, 40 çocukta olsa, onlara destek spor yaptırmak. Bir köy takımı olmamızdan dolayı, İl Spor Müdürlüğünden destek bekliyoruz.” dedi.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:31:26
Güncelleme :19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?