2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Ağrı'da çimento sıkıntısı var

AĞRI'DA ÇİMENTO SIKINTISI

Ağrı'da bu yıl yapılan özel ve kamu yatırımlarından dolayı il merkezinde çimento sıkıntısı yaşanmaya başlandığı bildirildi.

Ağrı'da inşaatların hızla yükselmesi, devlet yatırımlarının çoğalması sebebi çimento sıkıntısı yaşanırken, birçok kişi çözümü Van ve Erzurum gibi çevre illerden çimento getirmekte buluyor. Ağrı'da bu yıl ciddi yatırımların olduğunu belirten Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, bunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yapılan inşaatlar ve yatırımlar nedeni ile özellikle son günlerde il merkezinde çimento bulunmadığını ifade eden Başkan Erat "Bu olay tabi ki bizleri sevindirmektedir. İlimiz adeta şantiyeye dönmüştür. Bir taraftan TOKİ'ler diğer taraftan havalimanımız, arıtılmış su tesisi Ağrı'nın en öneli projeleri arasında yer alıyorlar. Ağrı hızla değişmeye devam ediyor. Ben ATSO Başkanı olarak tüm yatırımcılara çağrıda bulunuyorum. Hızla değişen ilimize tüm yatırımcılarımız gelerek yatırım yapabilirler. Hiç kimsenin pişman olmayacağını umuyorum" dedi.

Ağrı'nın yıllardır bu tabloyu yaşamadığını vurgulayan Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayati Aydemir ise, ilde çimento kalmamasının çok güzel bir olay olduğunu kaydetti. Yükselen inşaatların ve yatırımların Ağrı'ya ciddi katkı sağlayacağını belirten Aydemir "Ağrı uzun yıllardan sonra en güzel günlerini yaşıyor. Sadece inşaat sektöründe değil diğer sektörlerde de hareket olduğunu biliyoruz. Umarız bu güzel hava dağılmaz ve esnafımız ve yatırımcılarımız kazanmaya devam ederler" şeklinde konuştu.

AĞRI'DA ÇİMENTO SIKINTISI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 10:48:04
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 19:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?