4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı'da huzur toplantısı

Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, şehir merkezinde bulunan okullarda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için her türlü ihtimali düşünüp yeni tedbirler aldıklarını belirtti.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan özel bir kıraathanede 'Huzur Toplantısı' düzenleyen Sabri Durmuşlar, yaptıkları çalışmaları vatandaşlara anlattı. Daha sonra soruları cevaplayan ve vatandaşlarla sohbet eden Durmuşlar, özellikle okullarda yaşanan sıkıntıları yakından takip ettiklerini dile getirdi. Ağrı'da yaşayan insanların huzur ve güvenliği için aralıksız çalışmalara devam ettiklerini belirten Durmuşlar "Okullarımızla ilgili yeni tedbirler planladık. Her okulda özellikle lise ve dengi okullarda bir amir arkadaşımız irtibat görevlisi olarak çalışıyor.

Okullarımızın çevresine sürekli ekip gönderiyor, dağılış saatlerinde güzergahlarda herhangi bir kaza meydana gelmemesi için yoğun çaba harcıyoruz. Tüm okullarımızla iş birliği halindeyiz. Önümüzdeki günlerde öğrencilerimizi madde bağımlılığı ve uyuşturucuyla ilgili bilgilendireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, sorunları not alarak dinledi. Bir çok birim amirinin de katıldığı toplantı sonunda Durmuşlar, çocuklara çikolata dağıtarak kıraathaneden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 15:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?