4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı'Da sağlık skandalı.. Başhekim kendini savundu...

Sabah saatlerinde Ağrı Devlet Hastanesi'nde, yanında bulunan 3 doktorla birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Dr. Nihat Yüce, olayı medyadan öğrendiğini söyleyerek haberin kasıtlı yayınlandığını iddia etti. Haberin gazetelerde doğru yayınlandığını ancak bazı TV kanallarının suçu tamamen kendisinin üstüne yıktığını ifade eden Yüce, "Olayla ilgili soruşturma açılmış ve bu olay yargıya intikal etmiştir. Haberde ismi geçen şahıslara Erzurum'a gitmeleri için yardımcı olunmuş ama bu şahıslar ambulans talebini kabul etmemişlerdir" dedi.


Yazılı metnin okunmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yüce, sorulan soruya tepki gösterdi. Muhabirle tartışan ve kameraların kapatılmasını isteyen Yüce, haberi yapan muhabiri taraflı davranmakla suçlarken; muhabir ise olayla ilgili olarak her iki tarafın da görüşünü aldığını belirtti. Gergin geçen toplantı sonunda Başhekim Yüce, basın mensuplarına teşekkür ederek salondan ayrıldı.


Önceki gün yaşanan olayda, Sinek Yaylası'nda beyin kanaması geçiren ve Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Salih Taştan (15), sevk edildiği Erzurum'a gitmek için istenen ambulans ücretini ödeyemeyince hayatını kaybetmişti.

iha-ağrı
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 16:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?