8
Mayıs
2024
Çarşamba
AĞRI

Ağrı'da seyyar satıcı sorunu

Ağrı Belediye Başkanlığı, seyyar satıcı problemini çözmekte zorlanınca polisten yardım istedi. 

Ağrı'da geçtiğimiz aylarda seyyar satıcılar için yaptırılan 305 iş yerine rağmen seyyar satıcı problemi çözülemedi. Seyyar satıcılar, vatandaşların yeni pazara girmemesi nedeniyle tezgahlarıyla cadde üzerinde yeniden satış yapmaya başladı. Seyyar satıcılar, zabıtaların uyarılarına rağmen içeri girmeyince Ağrı Belediyesi konuyu emniyete iletti. Polis, yolu kapatarak satış yapan seyyar satıcıların yolu açması ve olay çıkarmamaları için bir adet panzeri çevrede bekletti. 

Konunun çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, daha güzel bir Ağrı için çalıştıklarını söyledi. Seyyar satıcılar nedeniyle Eski Van Caddesi'nde sürekli trafiğin aksadığını belirten Aktaş, şöyle konuştu: "Ağrı'da seyyar satıcı problemini çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bir takım nedenlerle buradaki vatandaşlarımız cadde üzerinde yolu kapatarak satış yapmaya devam ediyor. Biz mecbur kalınca Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedik. Bu konuda vatandaşların bize yardımcı olmalarını bekliyoruz." 

Seyyar satıcılar ise panzerin gölgesinde satış yapmaktan rahatsız olduklarını belirterek kendileri için yapılan yerde satış yapamadıklarını ve vatandaşın uğrak yeri olmadığını söylediler.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2006 Salı 18:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemalettın IP: 88.234.201.xxx Tarih : 9.12.2006 22:02:44
Sayın başkanı bukonuda desteklemelıyız araba egzozu tozu topragı icerısınde sebze meyme hele sadakat vb ınsan sağlı ile resmen para kazanma ugruna oynayan insanların sesıne kulakvermemelı daha fazla duyarlıolmalı oykaybetme ugruna bu tur seylerın ustune gıtmemezlık yapmamalı zaten bızım mıllet hızmete değil cıkarının oldugu yerı savundugunu unutmamalı SAYGILAR