4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı'da soğuklar şiddetini arttırdı

Ağrı'da bir haftadır devam eden aşırı soğuklar şiddetini artırmaya devam ediyor. 

Gece saatlerinde hava sıcaklığının eksi 27.2 dereceye kadar düştüğü il merkezinde, vatandaşlar günlük yaşamlarına zorluklarla devam ediyorlar. Donan araçlar vinçlerle çekilip, ateşler yakılarak çalıştırılırken, at arabacılığı yapan vatandaşlar ise atlarının üşümemesi için üstlerini battaniye örttüler. 

Ağrı Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 27.2, gündüz saatlerinde eksi 15 derece olarak ölçüldü. Meteoroloji yetkilileri soğuk havanın cuma gününe kadar devam edeceğini belirtirken Karayolları Şube Şefliği yetkilileri sürücüleri sis ve buzlanma dolayısıyla uyardı. 


Öte yandan hafta sonu amatör futbol ligi final maçı da şiddetli soğuk altında güçlükle oynandı. Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu'ndaki soğuk hava ve karlı zeminde Ağrı04 Spor ile Doğubeyazıtspor takımları arasındaki maç eksi 16 derecede oynadı. Karşılaşmayı Ağrı04 Spor 3-2 kazanırken futbolcuları zorladı, üşüyen izleyiciler ise tribünlerde ateş yakarak ısınmaya çalıştılar.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 15:40:26
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 16:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?