4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı'da uyuşturucu operasyonu

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 150 kilogram eroin ele geçirildi.

Öz-Kaya Uluslararası Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Şirketi’ne ait bir Tır’ın eroin yüklü olduğunu ve Gürbulak Sınır Kapısı’ndan geçiş yaparak Gaziantep istikametine gideceği istihbaratını edinen Ağrı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri 34 PYD 79 plakalı çekici ile 34 AE 7551 plakalı dorseyi Ağrı şehir girişindeki arama noktasına aldılar.

Burada narkotik dedektör köpeği Cek’in yaptığı kontrolde, çekicinin tavan kısmına gizlenmiş 18 rulo halinde 150 kilogram eroin ele geçirildi.

 Olayla ilgili olarak H.K ve L.K gözaltına alınırken, yine olayın firari şüphelisi M.D ile Öz-Kaya, Uluslararası Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Şirketi ortaklarından ve yetkililerinden A.K, H.K, M.K isimli şahısların Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili İran uyruklu açık kimlikleri belirlenemeyen Ekber adlı şahıs ile birlikte M.B’nin yakalanmasına çalışılıyor

Ağrı-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 14:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?