5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ağrı'dan UFO geçti!

AirTürkHaber Yayın Yönetmeni Ahmet Tunagür tarafından 22 Aralık 2012 Cumartesi günü çekilen fotoğraflar UFO gerçeğini gözler önüne serdi.

Ağrı’nın güney batı istikametindeki tepelerin üst tarafında beliren yuvarlak cisim, önce Ay’a benzese de, bir dakikadan az bir süre içerisinde üst üste görüntüledikleri karelerde, cismin sabit olmadığı ve hareket ettiği açıkça görülüyor.

İlk karedeki cisim yerdeki ikinci karaltının üstünde iken, ikinci fotoğrafta beşinci karaltının üstünde ve daha yukarıda görünüyor.

Üçüncü fotoğrafta ise cisim yerden en yüksek seviyesinde. Aradaki zaman dilimi sadece 1-2 saniyelik deklanşör aralığı.

O sırada aynı istikametin sol tarafını görüntülediklerinde ise (4.Fotoğraf), açık gökyüzünde; diğerlerine oranla oldukça büyük duran birinci cisim bulutun sol başında, ikincisi ise tam sağ tarafında bulut içinde ve diğerleri mavi gökyüzünde oldukça net gözlenen ve aşağıya doğru sıralanmış vaziyette toplam 7 ayrı cisim kameraları tarafından görüntülendi.

3. fotoğrafta, neredeyse Ay büyüklüğündeki cisim fotoğrafta açıkça görüldüğü gibi arkasında mavi bir iz bırakarak göğe yükseliyor.

Kurumumuza gönderilen fotoğraflar üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her türlü piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif... vs değerlerin detaylı olarak incelenmesi ve analizi sonucu görüntülerdeki cisimlerin kesinlikle montaj olmadığı tespit edilmiştir.

Bu cisimlerin hiç bir şekilde bilinen konvansiyonel araçlarla ve görüntülerle uyuşmadığı ve cisimlerin uydu, venüs, meteoroloji balonu, çin feneri, kuş, uçurtma, uçak veya herhangi bir atmosferik fenomen olmadığı tespit edilmiştir.

Bu cisimler kurumumuz tarafından "UFO" olarak sınıflandırılmıştır.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi

...
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2012 Salı 16:40:34
Güncelleme :25 Aralık 2012 Salı 16:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?