2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Ağrılı minik futbolcular uğurlandı

AĞRILI MİNİK FUTBOLCULAR TÖRENLE UĞURLANDI

İsviçre'de düzenlenecek olan Aara-Masters U-11 Turnuvası'na katılacak olan Ağrı Anadolu Spor Akademisi futbolcuları düzenlenen törenle uğurlandı.

Ağrı Valiliği'nde düzenlenen törende futbolcular, Ağrı Valisi Mehmet Çetin'e desteklerinden dolayı çiçek ve tespih hediye etti. Futbolcu ve ailelerine hitap eden Vali Çetin, bu çocukların sadece Ağrı'yı değil Türkiye'yi temsil edeceklerini vurguladı. Tüm sporcuların gelecek vaat ettiğini, turnuvada Türkiye ve Ağrı'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını dile getiren Vali Çetin, "Ülkemizde bu kadar spor kulübü varken, Ağrı'nın böyle bir takım çıkarıp turnuvaya katılması beni oldukça mutlu etmiştir. Bu tür turnuvalar ilin tanıtımı açısından çok önemlidir. Umarım başarılı bir sonuçla döneriz" dedi.

Futbolcu aileleri ise Vali Çetin'e teşekkür etti. Tören, çocuklara hediye ve paralarının verilmesi ile devam etti. Program sonunda törene katılanlar toplu fotoğraf çektirdi.

Valilik brifing salonunda düzenlenen uğurlama törenine Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Ağrı 12. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgay Bakkal, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, Ağrı İl Genel Meclis Başkanı Kasım Polat ve turnuvaya gidecek olan futbolcuların aileleri katıldı.

AĞRILI MİNİK FUTBOLCULAR TÖRENLE UĞURLANDI
AĞRILI MİNİK FUTBOLCULAR TÖRENLE UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 15:04:05
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 21:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?