19
Nisan
2024
Cuma
AĞRI

Ağrı'ya 24 derslikli okul

Ağrı'ya Hayırsever İş Adamı Şinasi Ünsal tarafından 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi yaptırılacak.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da gerçekleştirilen Ağrılılar Gecesi'nde Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ile yaptıkları ikili görüşme sonrasında Ağrı'ya okul yaptırma sözü veren Hayırsever İş Adamı Şinasi Ünsal Ağrı'ya gelerek okul için protokol imzaladı.

Ağrı'da doğmuş büyümüş bir insan olarak vefa borçlarını yerine getirdiklerini belirten Ünsal, "hepimizin ilimize, ülkemize ve insanımıza karşı sorumlulukları var. Özellikle eğitim konusunda bize çok iş düşüyor. Bizler de iş adamları olarak bu sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Ağrı'ya yapacağımız İmam Hatip Lisesi'nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah burada okuyacak kardeşlerimiz ilimiz, ülkemiz ve milletimiz hayırlı işler yapar ve güzel mevkilere gelerek hizmet ederler" ifadelerini kullandı.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ise, "devlet olarak özellikle eğitim konusunda eksiklerin giderilmesi noktasında çalışıyoruz. Son yıllarda derslik anlamında ciddi sayıda artış söz konusu. Ama bununla birlikte nüfusumuz da artıyor. Haliyle bu konuda yeni derslik ihtiyacı doğuyor. Hayırsever iş adamlarımızın da katkıları da bize güç veriyor. Ağrılı hemşerilerimiz bu konuda duyarlılar. İş Adamlarımız tarafından çok sayıda okul ve derslik yapılmış şu ana kadar. Son olarak da Hayırsever İş Adamımız Şinasi Ünsal beyefendi 24 derslikli bir İmam Hatip Lisesi'ni Ağrımıza kazandırıyor. Allah hayırlarını kabul etsin ve kazançlarını arttırsın" diye konuştu.

Vali Dr. Tekinarslan ve İş Adamı Ünsal tarafından imzalanan protokol imzalanırken, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'ın da hazır bulunduğu görüşmede iş adamlarına eğitim konusunda yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

...
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2013 Cumartesi 18:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?