5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ağrı'ya 3'üncü üst geçit

AĞRI'YA 3'ÜNCÜ ÜST GEÇİT

Ağrı'da vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşabilmeleri için Ağrı Belediyesi tarafından mevcut 2 üst geçidin onarımı yapılırken, 3'üncü üst geçidin temeli atıldı.

Ağrı Belediyesi tarafında Ağrı Cezaevi'nin olduğu yolda 3'üncü üstü geçidin yapımına başlandı. Ağrı'da geçmiş dönemlerde yaptırılan ve harabeye dönen üst geçitler yeniden boyanıp onarılırken, eksik olan bölgelerde yeni üst geçit çalışmaları başlatıldı.

Özellikle bir çok kazanın meydana geldiği cezaevi yolunda halkın uyarılarını dikkate alan Belediye ekipleri, bu bölgeye Ağrı'nın 3'ünü üst geçidini yapmaya başladılar. Önümüzdeki yıl farklı noktalara üst geçit yapılacağını belirten Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan "Halkımızın özellikle çocuklarımızın güvenliği için bu üst geçitlerimiz şarttı. İhaleye çıkardığımız üst geçit çalışmaları bize çok pahalıya gelince bunu kendi imkanlarımızla yapmaya karar verdik. Bu sayede belediyemizde kara geçmiş olacaktır" dedi.

AĞRI'YA 3'ÜNCÜ ÜST GEÇİT
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 15:10:04
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 15:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal aslan IP: 85.97.131.xxx Tarih : 23.10.2009 21:38:57

başkan ben bey sitesinde oturuyom çocuklarımız hergün  okula gitmek için karşı mahleye gitmek soruna okul olmadıgınan sebep   agrının en yogun tirafiyine sahip cadesinden geçmek sorunadalar  neden bu bölgeyede bir üsgeçit yada alt geçit yapmıyorsunuz  ceza evi bölgesine yapılmasına sevinim  bizim buraya işlah yaparsınız .