5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ağrı'yı pırıl pırıl yaptılar

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri ile Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler caddeleri temizledi.

Sabah saatlerinde Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bahçesinde toplanan öğrenciler, Cumhuriyet ve Erzurum caddelerindeki çöpleri topladı. Çıplak elleri ve öğrenci kıyafetleriyle çöpleri toplamak için birbirleriyle yarışan çocuklar, ’Çevremizi Temiz Tutalım’ sloganı atarak Atatürk anıtı önüne geldi. Öğrenciler burada İstiklal Marşı’nı okuyarak temizliği noktaladı. Çocuklar, temiz bir çevre istediklerini ve herkesin üstüne düşeni yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 14:31:58
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 11:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ENGİN MEDETOĞLU IP: 85.100.225.xxx Tarih : 28.05.2005 16:03:52
modernitenin getirilerinden biri de ilkel yontem ve uygulamalardan uzak durmak ve modern olmanın gerekliliklerini yerine getirmektir.ancak üzülerek belirtmek gerekecek ki AĞRI,BASİRET VE FERASET SAHİBİ(!)yoneticileri sayesinde halen ilkelliğin o kalın kabuğundan sıyrılıp çıkamamıştır!yarının buyukleri-çocukları- siz bugünden başlayarak kendi görevlerinizi sizin değilmiş çocuklara yaptırırsanız kusura bakmayın ama güzel günler bize çok uzakta kalmış!ilgililere duyurulur!!!