2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Alt yapı çalışmaları başladı

MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ'NDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ağrı'nın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yıllar sonra alt yapı ile tanışıyor. 600'lük boruların döşendiği mahallede çalışmaları Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan başlattı.

Yaz ayının gelmesi ile Ağrı'nın varoş bölgeleri olan 100. Yıl, Mehmet Akif Ersoy ve Fatih mahallelerinde ciddi çalışmalar yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu sözünü yerine getirerek 3 mahallede çalışmalar başlattı. Son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde çalışmalara start veren Başkan Arslan, bu mahalledeki tüm sorunları çözeceklerini söyledi. Ağrı'ya uzun yıllar hizmet verecek 600'lük borularla alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Arslan "Ağrı'da alt yapı çalışmalarına ciddi bir şekilde devam ediyoruz. 100. Yıl Mahallemizde alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bu sorunu çözeceğiz. Amacımız alt yapısı güçlü bir Ağrı oluşturmaktır" dedi.

Mahalle halkı adına Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a teşekkür eden Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Şefik Altındağ, yıllardır mahallesinin her dönem ihmal edildiğini kimsenin bir çalışma yapmadığından yakındı. Bu çalışmanın tüm mahalle halkı tarafından takdirle karşılandığını belirten Altındağ "Bizi ve mahalle halkımızı mutlu ettiniz. Allah sizden ve ekiplerinizden razı olsun" dedi. Bölgede bir süre incelemelerde bulunan Başkan Arslan, mahalle halkı ile sohbet ettikten sonra diğer mahallelere geçti. Yapılan çalışmalara Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve İbrahim Kösedağ katıldılar.

MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ'NDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ'NDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 16:07:02
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 17:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?