2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Amatör kulüplere malzeme yardımı

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Malzemelerini almak üzere Ağrı Belediyesi'ne gelen kulüp yöneticileri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi yardımlarından dolayı Başkan Arslan'a teşekkür ettiler. Ağrı'da amatör kulüplerin yıllardır sahipsiz olduğunu ancak Vali Mehmet Çetin ve Başkan Hasan Arslan'ın yardımları ile moral bulduklarını belirten ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, tüm futbolcuların kendilerine minnettar olduğunu söyledi. Ağrı'da seçim öncesi verdiği sözleri tutmak için var gücü ile çalıştığını vurgulayan Başkan Arslan,

amatör kulüplerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Bu tür yardımların devam edeceğini amatör kulüplere destek vermeye devam edeceklerini dile getiren Arslan "İleri de yapacağımız projelerle Ağrı'da amatör spor kulüplerinin iyice güçlenmesini sağlayacağız. Amacımız Ağrı'daki gençlerimizin kahve köşelerinden kurtarıp spora başlamasıdır. Bu konuda üstümüze ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

Yapılan teşekkür konuşmalarının ardından ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve kulüp yöneticileri Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a plaket ve forma hediye ettiler. Fanatik Trabzonsporlu olması ile bilinen Başkan Arslan'a Fenerbahçe forması hediye edilmesi gülüşmelere neden olurken, Başkan Kösedağ'ın Başkan Arslan'dan bu formayı giymesini ısrarla istemesi üzerine Başkan Arslan Fenerbahçe formasını giyerek makamında oturanlara poz verdi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından formalarını alan kulüp yöneticileri, Ağrı Belediyesi'nden ayrıldı.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 16:31:01
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 17:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?