4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Amatör maçta kavga: 5 yaralı

Ağrı ile Patnosspor arasında oynanan maçta çıkan kavgadan 5 kişi yaralandı.

Ağrı Lütfi Yeğenoğlu Stadyumu'ndan oynanan maçın bitimine 3 dakika kala 4. golü kaydeden Ağrı takımından Ahmet'in, Patnosspor tribünlerine dönerek yaptığı el hareketleri üzerine konuk ekibin yöneticileri hakeme dönerek, olayları işaret ettiler. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Patnosspor taraftarları sahaya inerek futbolcularla kavga etti.

Ağrı takımının taraftarlarının da sahaya inmesiyle yeşil saha bir anda savaş alanına döndü. Taraftarları ve futbolcuları ayırmakta güçlük çekerken polis, biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Daha sonra stadın içine takviye polis ekiplerinin gelmesiyle yaklaşık 45 dakika süren olaylar ancak bitirildi. Çıkan olaylarda, 1'i polis memuru olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Yaralılardan ikisi statta bekletilen ambulansla hastaneye gönderildi.
Patnosspor Kulübü Yöneticisi Erdinç Özdemir, Ağrı'da bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve diğer yöneticilerin Ağrı takımının terfi maçlarına gidebilmesi için bu tür olaylara müsamaha ettiği iddiasında bulundu. Özdemir, "Geçen yıl yine bu statta olayların çıkmasına neden oldular. Terfi maçlarına gitmelerine rağmen başarılı olamadılar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 11:33:04
Güncelleme :24 Kasım 2008 Pazartesi 11:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
socrat IP: 85.105.14.xxx Tarih : 28.11.2008 16:39:39

Alın size terör...