2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Aşiret kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

TAŞLIÇAY'DA AŞİRET KAVGASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde iki aşiret mensupları arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay bugün akşam saatlerinde Taşlıçay ilçe merkezinde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan Pileki ve Nezoyi aşiretlerine mensup iki grup kent merkezinde karşılaştı. Laf attığı bahanesiyle kurşunlanan Nezoyi aşiretine mensup Osman Aslan, kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ağrı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Osman Aslan'in akrabaları, karşılaştıkları Alican Çapar adlı kişiyi taş ve sopalarla yaraladı.

Bu arada Düzgören köyünden ilçe merkezine gelen Nezoyi aşiretine mensup kişilerle Pileki aşiretine mensup kişiler arasında tekrar kavga çıktı. Çıkan kavgada Hüseyin, Cevdet, Reşat ve Ersin Aslan ağır şekilde yaralandı. Yaralılar Taşlıçay ve Ağrı devlet hastanelerine kaldırıldı. Polis ilçede geniş güvenlik önlemi alırken, olay esnasında bir tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TAŞLIÇAY'DA AŞİRET KAVGASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
TAŞLIÇAY'DA AŞİRET KAVGASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 19:03:04
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 18:41:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?