4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

ASKF Basına Ödül Verdi

ASKF Ağrı İlindendeki spor haberlerini yayınlayan bazı basın kuruluşları ile gazetecilere ödül vererek teşekkürlerini iletti.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanlığı Ağrı İlindeki amatör spor müsabakalarını, , amatör sporun sorunlarını, amatör sporda elde edilen başarıları yerel ve ulusal alanda yayınlayan bazı basın kuruluşları ile gazetecilere ödül vererek teşekkürlerini iletti.

Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ; “Ağrı da amatör gönüllüsü sporcu ve yöneticilerin çektiği çileyi, bazen amatörlerin hüznünü, bazen başarılarını, insanlarımıza aktaran değerli basın kuruluşları ve gazetecilerimizin yaptıkları, başkaları için haber olarak görülebilir. Fakat bizim için bizim sesimiz, nefesimiz durumundalar. Kendilerine Ağrıdaki tüm Spor kulüpleri adına teşekkür ediyorum.’ dedi.

Ödül alan basın kuruluşları ve gazeteciler şunlar oldu; Görsel Medyada Kanal 04 adına Yılmaz Daş, Yazılı basında CHA ve Zaman Gazetesi (eski temsilcisi) Ömer Rüzgar, Sabah Gazetesinden Ercan Taşır, İnternet medyasından diyadinnet yöneticisi Metin Karip ödüle layık görülen isimler oldu.

Ağrı / Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 14:22:53
Güncelleme :13 Ağustos 2008 Çarşamba 15:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?