5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Aslan göreve devam ediyor

Ağrı'nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, kendisini ikinci kez başkanlığa layık gören ilçe halkına şükranlarını sunarak yarım kalan çalışmaları tamamlamak için yeniden aday olduğunu söyledi.

Ağrı'nın Hamur İlçesi Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Parti'sinden (AK Parti) aday olan ve ikinci kez başkan seçilen İsmet Aslan, mazbatasını alarak görevine başladı. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde başkanlık görevine seçilen İsmet Aslan, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Mazbatasını aldıktan sonra makamına geçerek kısa bir açıklamada bulunan İsmet Aslan, gösterilen teveccühten dolayı kendisini ikinci kez başkan seçen ilçe halkına şükran borçlu olduğunu belirtti. Hizmet yarışında bayrağı tekrar devralarak yeni bir başlangıç yapacaklarını ifade eden Aslan, "Bu makamın, saygıdeğer Hamur halkının bana ikinci kez emaneti olduğunun bilincindeyim. Hayata geçireceğim çalışmalarda 'Ben her şeyi bilirim diye bir siyasetim' yok. Herkesin görüş ve fikirlerine açığım. Tüm siyasi partilere, kamu kurum ve kuruluşlarına, tüm kesimlere buradan el uzatıyorum. Güzel ve yaşanabilir bir Hamur için herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyorum, Hamur halkının düşünceleri ve tavsiyeleri benim için önemlidir" dedi.

Başkan İsmet Aslan Hamur Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez başkanlığa talip olmasının altında yatan nedenin ise sadece hizmet etmek ve yarım kalan çalışmaları tamamlamak olduğunu kaydetti. Hamurluları mahçup etmemek için tüm belediye çalışanlarıyla birlikte bir ekip ruhu içinde ellerinden gelen fedakarlığı göstereceklerini belirten Aslan, bunda kimsenin kuşku duymamasını dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 21:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?