4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

ASTÖB'den başkan adaylarına duyuru

Ağrı Tüm Sivil Toplum Örgütleri Birliği Derneği, Ağrı belediye başkanı adaylarına, siyasi parti yetkililerine ve seçmenlere duyuru

Ağrı Belediye Başkanı olmak için seçime girmeye niyetli Sayın adaylara rica ediyoruz.
• Belediyeciliği, belediye başkanlığını, görevlerini, yöneticiliği ve yasaları bilmiyorsan!
• Vizyonun misyonun yeterli değilse, hedefin, projen yoksa!

• Bu şehre ve halkına, hizmette aciz, beceriksiz kalacaksan, günü birlik işlerle meşgul olarak halkın vaktini boşa harcayacaksan!

• Kendini gösterecek, hırs ve arzularını tatmin edeceksen, siyaset yapacak entrika işlerle uğraşacak ve para kazanmak peşindeysen, halk içerisinde itibarın, güvenilirliğin eksikse veya belirsizsen!

• Kibirli, tahammülsüz, sabırsız ve insan sevgisinde yetersizsen, başa kakmadan, horlamadan, hakaret etmeden hizmet yapamayacaksan, fedakâr ve özverili değilsen!
• Bilgin, kabiliyetin, tahsilin ve kariyerin yetersizse, sıhhatin el vermiyorsa, işkolik değilsen!

• Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paraların harcandığı bu belediye başkanlığı makamını işgal etmenin, bu dünyada ve öteki dünyada ki sorumluluğunu hissedemiyorsan, Allahtan korkmuyorsan!

Lütfen;

Yol yakınken gelin vazgeçin bu sevdadan! Aday olmayın, geri dönün, birilerinin maşası olmayın, bırakın layık olana yer açılsın. Sayın adaylar, Ağrı’nın bir seçim dönemi daha harcayacak hali kalmadı. Eğer gerçekten inanıyorsanız sorunları çözeceğinize, bu güç, kararlılık, tecrübe, cesaret ve bilgi varsa siz de geri durmayınız, göreve talip olunuz. Yoksa bir yerlere gelmek için lütfen Ağrı’yı kullanmayınız. Sayın Siyasi Parti Yöneticileri rica ediyoruz, Ağrı çok vakit kaybetti.

Artık kaybedecek zamanı kalmadı. Ağrı’yı kalkındırarak, ileri medeniyet seviyesine ulaştıracak, modern ve daha iyi yaşanabilir belde oluşturmaya muktedir, layık ve liyakatli adaylara lütfen yer veriniz. Sayın Ağrı Seçmenleri rica ediyoruz, Partiler belediye başkan adaylarını açıkladıklarında şaşırmamak için oyunuzu suiistimal etmeyen, hakaret etmeden, başa kakmadan, size gerçekten iyi hizmet için uygun olan kişiyi iyice araştırınız.

O adayınızın şimdiden destekçisi olunuz. Sayın Seçmenler, Ağrı’nın kaderini eline teslim edeceğiniz kişiyi tespit etme hakkınıza ve sorumluluğunuza kayıtsız kalmayıp ilgili davranınız. HERŞEY DAHA GÜZEL BİR AĞRI İÇİN!..

(ASTÖB) Ağrı Tüm Sivil Toplum Örgütleri Birliği Derneği “Elini koyacaksan bu taşın altında çok yer var!”

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 20:48:34
Güncelleme :10 Aralık 2008 Çarşamba 03:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?