4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Atalay: Teşfik primi de şike kadar kötüdür

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, son günlerde tartışılan teşfik primi konusunda "Bu prim de şike kadar kötü bir olaydır. Umarım herşey ortaya çıkar" dedi.
 
Bir dizi inceleme ve temasta bulunmak üzere Ağrı’ya gelen ve ilk olarak Ağrı Valisi Yusuf Yavaşcan’ı ziyaret eden Mehmet Atalay, burada şeref defterini imzaladı.
 
Valiliği ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve tüm Türkiye’yi gezdiğini belirten Atalay “Amacımız spor tesislerimizi yerinde görmek ve eksikliklerini tespit etmektir. Tüm ülkeyi geziyoruz. Ağrı yıllar boyu atletizme bir çok sporcu katmış illerimizden bir tanesi. Yeniden burada sporu canlandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
 
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atalay, teşfik primive şike olaylarını değerlendirdi. Atalay “Konuyu TBMM araştırıyor. Bu araştırma sonucunda sporun temizleneceğine ve her şeyin ortaya çıkacağına inanıyorum. Teşfik de şike kadar kötü bir olaydır. Ben de bu konuda ifade verdim. Umarım her şey ortaya çıkar” diye konuştu.
Servet Arslan
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 15:35:01
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 16:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?