5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

ATO Başkanı destek istedi

Ağrı Ticaret Odası Başkanı Mehmet Erat, hayata geçireceği projelerini basın mensuplarına tanıtarak bu konuda destek istedi.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret eden Başkan Mehmet Erat, Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine önümüzdeki günlerde yapmayı hedeflediği projelerin resimlerini gösterdi. İlk hedeflerinin Ağrı'da ATO'ya yakışır bir bina yapmak olduğunu dile getiren Erat "Sivil toplum örgütleri ne kadar önemli ise basın mensupları da bu çalışmaları dışa yansıtmakta o kadar önemlidir. Başkanlık seçimini yeni atlattık. Kurum ve kuruluşları ziyaret ettik. Şimdi sıra projelerimizi hayata geçirmekte. Bu hafta Ankara'ya giderek bu çalışmaların başlangıcını yapacağız. İlk etapta projesini tamamladığımız ATO binasını yeniden inşa ederek Ağrı'ya ve Ağrılılara yakışır bir bina yapacağız. Hemen ardından çoğu illerde bulunan ama Ağrı'da ne yazık ki bulunmayan Ticaret Odası İlköğretim Okulu'nun yapımına başlayacağız. Bu iki çalışmanın da projeleri hazır Ankara'da gerekli görüşmeleri yaparak inşallah bu projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaret sırasında basın mensuplarından da bilgiler alan Mehmet Erat, cemiyet hatıra defterini yazdıktan sonra AGC binasından ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?