5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

ATO başkanlığına yeniden Acarbay seçildi

Ağrı Ticaret Odası Başkanlığı'na Nazif Acarbay yeniden seçildi. Ağrı Ticaret Odası Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlere 700 delegenin tamamı katılırken, tek aday olan Nazif Acarbay, tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Yeniden seçildiği için mutlu olduğunu belirten Acarbay, "Amacımız Ağrı ekonomisine katkıda bulunmaktır. Bu zaman kadar görevde kaldığım süre içerisinde elimden geleni yapmaya çalıştım. Bundan sonra da çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim" dedi.

Servet Arslan
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 18:34:39
Güncelleme :16 Mart 2005 Çarşamba 15:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKKI KAMAN IP: 212.156.158.xxx Tarih : 17.03.2005 09:18:20
Defalarca Ağrı'nın soruları ve çözüm önerileri konulu paneller yapıldı.Bu türpanellerin mutlaka faydalı olduğuna inanıyorum.Ancak yanlız eğitim fakültesinin tüm sorunlara vakıf olması düşünülemez.Bence tüm sivil toplum orgütleri(Tüm sendikalar) ve meslek odalarının (mühendis ve mimar odaları,Esnaf ve danaatkarlar odası,muhtar dernekleri vb.) bir araya gelmesi ile oluşturulacak karma komisyon ve alt branş komisyonların oluşturulması(Hayvancılığı geliştirme komisyonu,Tarımı geliştirme komusyunu,sanayı komisyonu,turizim komisyonu,şehircilik ve imar komisyonu, hava kirliliği ile mucadle ve çevre komisyonu) ile her alanda ki sorunların tespiti ve maliyetlendirilmiş çözüm önerileri üretmek daha yaralı olacağını düşünüyorum.Bu konudada öncülük yapacak olan Sayın Valimiz, Sayın Belediye başkanımız ve Sayın Sanayı Odası başkanımız olmalıdır.Sayın Başkana yeni dönemde başarılar diliyorum.