5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

ATSO 1100 öğrenciyi giydirdi

ATSO'DAN BİN 100 ÇOCUĞA GİYİM YARDIMI

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından kentte değişik okullarda okuyan fakir ve kimsesiz bin 100 çocuğa giyim yardımında bulunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ağrı'ya gönderilen kaban ve bottan oluşan giyim malzemeleri ilk olarak Ağrı 15 Nisan İlköğretim Okulu'nda dağıtılmaya başlandı. Kış öncesi yapılan bu yardımların oldukça anlamlı olduğunu belirten Ağrı Valisi Mehmet Çetin, bu tür yardımların diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını istedi.

Ağrı'da kış mevsiminin zorluklarına değinen Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu yardımlarla bin 100 çocuğun artık üşümeyeceğini söyledi.

Dağıtımı yapılan giyim malzemelerinin özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere verildiğini ifade eden Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erat, bu öğrencileri sevindirdikleri için oldukça mutlu ve huzurlu olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından ilk malzemeleri öğrencilere giydiren protokol mensupları daha sonra okuldan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 12:46:01
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 15:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali baran IP: 85.99.138.xxx Tarih : 3.12.2009 21:30:36

zaten tek yaptıkları yapabildikleri şey o.dilencilik. ağa politikası uygulanır devamlı. herkes ağaya muhtaç olur. ağa ucundan kıymığından verir. tobb dağıtacağına yapsın bir iki fabrika  o protokolün dağıttığı yardım malzemelerini yardıma muhtaç olan çocukların velileri kendileri alsın o dağıtılan malzemeleri. balık yedirmesi kolay tutturması zor. bunlar hep balık yedirirler tutmasını öğretmezler. zemin hazırlamazlar. ondan sonra vali ve ato başkanı böyle haber olurlar.