5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

ATSO Ağrılı Bakan istiyor

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, Ağrı’nın sorunlarının çözümü için Ağrılı bir bakan istediklerini söyledi.

Makamı’nda basın mensuplarına açıklamalar yapan ve Ağrı ekonomisini değerlendiren Mehmet Erat, kabinede yapılacak değişikliği hatırlatarak yeni kabinede Ağrılı bakan istediklerini açıkladı.

Ağrı’da hükümetin her istediğinin gerçekleştiğini 5 milletvekilinin tamamının AK Parti’den olduğunu dile getiren Erat “Bu konuda Sayın Başbakanımızdan bir bakan istiyoruz. Ağrı’nın sorunlarının çözümü için bu şarttır. Var olan sıkıntılarımızı daha kolay aşmamız için bu gerekiyor. Umarım bu gerçekleşir” dedi.

Ağrı’da seçim süresince esnafın çok ciddi sıkıntılar yaşadığını seçimle birlikte bu sıkıntıların bitmesini beklediklerini ifade eden Mehmet Erat “Ağrılı esnaflarımız ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ağrı’nın sıkıntıları ancak bir bakan olması halinde hızlı bir şekilde çözülür” şeklinde konuştu.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:02:58
Güncelleme :8 Nisan 2009 Çarşamba 14:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ BARAN IP: 81.213.218.xxx Tarih : 8.04.2009 20:53:43

Sayın erat ağrılı bir bakan istemesi çok güzel fakat bakanlık yapabilecek bir aday yok maalesef. cemal kayamı bakan olsun bunu mu istiyorsun. mevcut vekiller arasında bakanlık yapacak kapasitede bir vekil yok maalesef. iyi düşün yanlış olma. tercihini yanlışların yanında verme sakın.