2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

ATSO binası hızla yükseliyor

ATSO BİNASI YARDIMLARLA YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, yapımına devam ettikleri ATSO binasının verilen yardımlarla hızla yükseldiğini söyledi.

Makamında düzenlediği basın toplantısı ile kendilerine destek veren kurum ve kişileri açıklayan Başkan Mehmet Erat, bu kişilere minnettar olduklarını söyledi. Binanın 5'inci katına çıktıklarını dile getiren Erat, "Binanın yapımında emeği olan herkes bu gururu birlikte yaşıyor. ATSO'nun 1957 yılında yapılan bir karakolda hizmetlerine devam ediyor olması bence Ağrı'ya ve Ağrılıya yakışmıyordu. Kurumlarımızın ve iş adamlarımızın desteği ile bu binamız ortaya çıktı" dedi.

ATSO hizmet binasının bin 257 metrekare olacağını ifade eden Başkan Mehmet Erat, "7 Kat olacak olan binamızı 2011 yılında bitirmeyi hedefliyoruz. İçinde sinema salonundan, konferans salonuna, iş yerlerine kadar birçok tesisin bulunacağı binada Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine de yer vermeyi hedefliyoruz. Emeği geçenleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 14:02:00
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali bardak IP: 88.226.183.xxx Tarih : 12.10.2010 09:16:07

sayın erat atso eski binasınını karakola benzeterek hakaret ediyorsun. karakolu aşağıladığnın farkında değilsin. esnaf için tüccar için ne yaptın onlardan bahset. esnaf kan ağlıyor. siftah yapmadan kepenk kapatıyor. sen hala oturacağın binanın hayaline düşmüşsün.