2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

ATSO'dan iş adamlarına plaket

ATSO'DAN İŞ ADAMLARINA PLAKET

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, yeni ATSO binasına verdikleri destekten dolayı Aşkale Çimento ve Bulut İnşaat firmalarına teşekkür plaketi verdi.

ATSO binasında gerçekleşen törende, yeni ATSO binasına katkı sunacak olan iki firma yetkilisini kabul eden Başkan Mehmet Erat, firma yetkililerine şükranlarını iletti. Ağrı'ya yakışan bir Ticaret ve Sanayi Odası binası yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Erat "Yeni binamızın inşaatında bize destek verecek olan firmalarımızla protokol imzalayıp teşekkür etmek istedik. Havaların düzelmesi ile birlikte İnşaatımıza başlayacağız. Ağrı'ya yakışan güzel bir bina yapacağız" dedi.

Konuşmasının ardından Bulut İnşaat yetkilisi Dinçer Bulut ve Erzurum Ticaret Odası Başkanı ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yücelik adına Bölge Müdürü Ahmet Batıbey'e plaketlerini veren Mehmet Erat, firma yetkilileri ile ön protokol imzaladı. Ağrı'ya katkı sunacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını belirten Bulut ve Batıbey, ATSO binasının inşaatına destek vereceklerini açıkladılar.

ATSO'DAN İŞ ADAMLARINA PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 17:13:00
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 17:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?