8
Mayıs
2024
Çarşamba
AĞRI

Ay-yıldız'lı koyun herkesi şaşırtıyor

Ağrı'da üzerinde ay-yıldız bulunan koyun görenleri şaşırtıyor. 

Cezaevi Mahallesi'ndeki ahırında 2 keçisiyle birlikte üzerinde ay-yıldız bulunan koyunu besleyen Kutbettin Baran, "Bu koyunu ilk fark ettiğimde fazla param gitse de alacağım demiştim. İşlerim yolunda gitmediği için tüm hayvanlarımı sattım, ancak ay-yıldızlı koyunumu satmak içimden gelmedi" dedi. 

Maddi imkansızlıklar nedeniyle koyununu satmak zorunda olduğunu belirten Baran, "Özellikle çocuklarım koyunu çok seviyorlar. Birçok vatandaşımız uzaklardan gelerek koyunu görmek istiyor. Görünce şok oluyorlar. Türk bayrağımızın bir koyun üzerinde çıkması bizi oldukça duygulandırdı. İmkanlarım bu koyunu saklamaya yetmiyor. Koyunu Türk bayrağını seven birine vermek istiyorum" diye konuştu.











İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 13:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
göksel yavuz IP: 88.246.16.xxx Tarih : 30.09.2006 20:05:47
mucize arıyorlar halbuki açıkbir gözle bakıldığında heryer mucize insan oğlunun kaşları bir mucize değilmi kesersen dahi aynı uzunluğa gelip duruyor dur diyen kim buda mucize değilmi inanmak için mucizemi lazım mucizeyi koyunun üzerinde değil allahın engüzel yarattığı insanoğlu değilmi selamlar göksel YAVUZ AĞRI ELEŞKİRT BURSA İKAMET