5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Aydemir'den ATSO'ya ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Abdulkerim Aydemir, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat'ı ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Beraberindeki heyet ile birlikte ATSO binasına gelen Abdulkerim Aydemir'i Başkan Mehmet Erat ve bazı yönetim kurlu üyeleri karşıladılar. Ağrı'nın ekonomik durumu ve yapılması gereken konular hakkında bilgiler veren ATSO Başkanı Mehmet Erat, Kalkınma Ajansı'nın Ağrı'ya kurulmasını çok istediklerini bunun kendileri için büyük önem teşkil ettiğini söyledi. Ağrı'nın sıkıntılarını bildiklerini belirten AK Parti Ağrı Milletvekili Abdulkerim Aydemir, Ağrı'nın 5 milletvekili olarak ortak hareket ederek sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi. Kalkınma Ajansı konusunda büyük bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Aydemir "Bu konuda 5 milletvekilimizde çalışmalara devam ediyor. Bu konuyu çözeceğimize inanıyorum. Ağrı her geçen gün biraz daha güzelleşecek ve gelişecek" dedi.

Daha sonra seçim sürecinde yaşananları değerlendiren Milletvekili Aydemir, beraberindeki heyet ile birlikte ATSO binasında ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 17:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?