5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Bakan Demir Ağrı'da

BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANI MUSTAFA DEMİR AĞRI'DA

Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Ağrı'ya gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, polisevinde sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası bir konuşma yapan Bakan Demir Anadolu'da yaşayan insanların çok köklü bir medeniyetin temsilcileri olduğunu ifade etti.

Bakan Mustafa Demir, "Dedelerimiz, atalarımız dünyanın en güzel medeniyetini bizlere bırakmışlar. Sıkıntılı dönemlerimiz oldu. Şu an genç cumhuriyetimizi dünyanın hatırı sayılır ülkeleri arasına getirme, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma noktasında emin adımlarla yürüyoruz ve yürümeye de devam etmek durumundayız. Dünyadaki tüm insanları en fazla seven, bu coğrafyanın insanlarıdır. Hiç kimseye kin, düşmanlık beslemeyen bir ülkenin insanlarıyız. Hep birbirimiz için varız, çocuklarımız ve

torunlarımız için bugün yapacağımız en iyi şeyi yapma durumundayız. Buna sıkıntı oluşturan her ne varsa da ondan da kurtulmak zorundayız. 72 milyon insan arasında birbirine kem gözle bakacak hiçbir kimse yoktur. Eğer bir durum varsa ortada, bunu da kaldırmak hepimizin boynunun borcudur" dedi.

Ağrı polisevinde verilen kahvaltıdan sonra Ağrı Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Mustafa Demir, burada Ağrı'da yapılan çalışmalar ve ildeki sorunlar hakkında Vali Mehmet Çetin'den bilgi aldı.

Ağrı'ya bundan 25 yıl önce geldiğini belirten Bakan Demir, "Eskiye nazaran Ağrı'yı daha gelişmiş bir vaziyette gördüm. Bunun mutluluğunu yaşadığımı belirtmek istiyorum. İlin genel sorunları yetkililer tarafından belirlenmiş. Çözümü noktasında güzel çalışmalar olduğunu görüyorum" dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret eden Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, daha sonra danışma meclis toplantısına geçerek partililerle bir araya geldi. Basına kapalı devam eden toplantının ardından Bakan Demir'in kara yolu ile Kars iline geçeceği belirtildi.

BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANI MUSTAFA DEMİR AĞRI'DA
BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANI MUSTAFA DEMİR AĞRI'DA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 13:26:01
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 13:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Eleskirt Sadyanli IP: 93.125.205.xxx Tarih : 16.11.2009 13:24:20

Sayin bakan  Agri'nin 25  yil oncesine gore DAHA COK GELISMIS oldugunu soyluyor.  Sayin bakan dogru soyluyor, sanayii de muthis bir atilim var,  adini sayamiyacagimiz kadar fabrika kurulmus,  Issizlik orani olabildigince   asgariye indirilmis,Egtimde buyuk atilimlar olmus, Devlet  en  namuslu  memuru  Agri'miza    SURGUN pardon   atanmis.  ( butun bunlari iktidar partisine 5 cantaci pardon vekil  gonderdigimiz halde olmus)  . Sayin Bakan Agri da degisen yani gelisen hic bir sey yok. Siz Agri yi sadece secim arefesinde  hatirliyor ve oylarimizi  gasp etmek icin sadece  bu donemlerde bizi  hatirliyorsunuz.Sayin  Bakan  "Torunlarimiz icin en iyisin yapma durumundayiz" diyorsunuz, siz yapmaya devam edin, Bizim icin yapacaginiz en iyi sey  YAKAMIZDAN  DUSMENIZ.