5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başarılı öğrencilere ödül

FEM DERSHANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Fem Dershanesi Ağrı Şubesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

FEM Dershanesi Ağrı Şubesi, TS-1 alanında Ağrı 1.'si ve Türkiye 30.'su olan Taner Yaşar'ı, YGS-1 alanında yine Ağrı 1.'si ve Türkiye 57.'si olan Ömer Toprak'ı, MF-1 alanında Ağrı 1.'si olan Gamze Akbulut'u ve MF-2 alanında da Ağrı 1.'si olan Rıdvan Toprak'ı altınla ödüllendirdi. Dershanede basın toplantısı düzenleyen FEM Dershaneleri Ağrı Şube Müdürü Mustafa Güngör, bu yıl bir öğrencilerinin Türkiye 30.'su olduğunu vurgulayarak, öğrencilerinin elde ettiği başarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Bu başarının tesadüfi olmadığını söyleyen Güngör, başarılarının özverili, sistemli ve güçlü bir dershane-veli-öğrenci diyalogunun ve seçkin öğretmen kadrosunun ürünü olduğunu kaydetti. Bu mutluluğun karşılığı olarak alınan başarıyı ödüllendirdiklerini belirten Güngör, ''Biz öğrencilerimizin aldığı başarı ile ne kadar övünsek azdır. Alınan başarıyı bir kez de bizler ödüllendirmek istedik. FEM Dershanesi olarak, sevgiyle öğretilen her şeyin kalıcı olduğuna inanıyoruz, bunu da öğrencilerimize göstermeye çalışıyoruz. Ağrı'da başarılarımız giderek artacaktır'' dedi.

TS-1 alanında Ağrı 1.'si ve Türkiye 30.'su olan Ağrı Öğretmen Lisesi mezunu ve FEM Dershanesi öğrencisi Taner Yaşar da, başarılı olmasında maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ailesine ve dershanedeki öğretmenlerine teşekkür etti. Hukuk fakültelerini tercih edeceğini söyleyen Yaşar, ''Başarıyı, sistemli ve düzenli bir şekilde çalışarak, Fem Dershanesi'nin de kaliteli eğitimi, rehberliği ve dokümanları sayesinde elde ettiğime inanıyorum. İnanan herkesin başaracağına inanıyorum''dedi.

Hedefinin tıp okumak olduğunu anlatan Ağrı Fen Lisesi mezunu Gamze Akbulut ise, rehber öğretmenlerinin ve dershane dokümanlarının başarısında büyük katkıları olduğuna değinerek, ''Düzenli ve sistematik çalışmam bana başarıyı getirdi. Ayrıca ailemin de büyük destekleri oldu, onlara da çok teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.

Dershane Müdürü Mustafa Güngör, il genelinde birinci olan öğrencilerine hediyelerini takdim ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

FEM DERSHANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
FEM DERSHANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 15:01:05
Güncelleme :27 Temmuz 2011 Çarşamba 15:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?