4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Başarılı öğrencilere ödül

Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, çeşitli spor dallarında Türkiye genelindeki yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. 

Ağrı Cumhuriyet Lisesi'ni ziyaret ederek başarılı 20 sporcu öğrenci ile sohbet eden Sabri Durmuşlar, giyecek ve kitap hediye etti. 

Okulun kütüphanesine de 59 adet bağışlayan Durmuşlar, sporun önemine değinerek "Spor ve sanat bir ülkenin gelişmesinde oldukça etkilidir. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim. Yalnız bunların yanında eğitiminize de önem vermenizi istiyorum" dedi. 

Okul bahçesinde kendisini bekleyen öğrencilere de hitaben bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, eğitimin önemi belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 14:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
PATNOSLU IP: 78.187.45.xxx Tarih : 6.12.2008 09:40:33

sakın bu kardeşlerimizi mevcut vekiller tanımasın alim Allah cahil kalmaları için ellerinden geleni yaparlar ne alaka demeyin onlar okumuş kültürlü insanları kandıramadıkları için herkesin cahil olup bir kilo makarnaya bir cuval kömüre işlerini yaptırıyorlar ya işte ondan gerçi HANİFİ ALIR da aynı katagoride cemal abisinden bir dk ayrılmaz