2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Başarılı polisler ödüllendirildi

AĞRI'DA BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ağrı Emniyet Müdürlüğü, 2009 yılında başarılı olan 96 personelini ödüllendirdi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan performans ölçümleri sonucunda, başarılı olan 13 emniyet amiri, 5 baş komiser, 3 komiser ile 75 polis memuruna ödül verildi. Törende konuşan Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü tarafından yıl içinde toplam 675 kilogram eroin maddesinin ele geçirildiğini söyledi. 2009 yılında gerçekleşen olaylarda ilgi, makul ve ölçülü, iktidarı elden bırakmadan davrandıklarını belirten Kuru "24 saat boyunca çalışan devriye ekip sayısını da 3'ten

6'ya çıkardık. Mobese sisteminde son aşamaya geldik. Olaylara müdahale konusunda bu sistem sayesinde en yakın ekibi olay yerine sevk edip, en kısa zamanda müdahale etme imkanına kavuşacağız" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarından memnun olduğunu belirten Ağrı Valisi Mehmet Çetin ise "Sizlere verdiğimiz bu ödüller, diğer arkadaşlarınızın başarısız olduğunu göstermez. Ben Ağrı Valisi olarak Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ndeki tüm personelimden çok memnunum. Şu da bir gerçek ki sizler arkadaşlarınızın arasında kendini daha fazla gösteren bu ödülleri biraz daha fazla hak eden kişilersiniz. Öncelikle gösterdiği başarılardan dolayı Emniyet Müdürümüz Naci Kuru'ya sonra sizlere ve tüm emniyet personeline

çok teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Program 2009 yılında sergiledikleri başarılı çalışmalarından dolayı 4 dördüncü sınıf emniyet amiri, 1 üçüncü sınıf emniyet amiri, 8 emniyet amiri, 5 baş komiser, 3 komiser ve 75 polis memuruna ödüllerinin verilmesinin ardından son buldu.

Törene Vali Mehmet Çetin, Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgay Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı.

AĞRI'DA BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 15:15:04
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 16:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?