5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Basından Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Ağrı'da görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileri, kente yeni atanan Emniyet Müdürü Naci Kuru'yu makamında ziyaret ettiler.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Doğan Haber Ajansı (DHA) ve kentteki yerel basının temsilcileri, gerçekleştirdikleri ziyarette yeni Emniyet Müdürü Naci Kuru'ya hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Emniyet Müdürü Kuru'ya çiçek takdim eden gazeteciler, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Naci Kuru ise basın mensuplarının kutsal bir görev yaptığını belirtti. Basın mensupları ile emniyet teşkilatının ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Kuru "Emniyet teşkilatı ile basın mensupları aynı kulvarı paylaşıyorlar. Bizler halkımızın huzuru ve refahı için bütün gayretimizle çalışırken, basın mensubu arkadaşlarımızda bu çalışmaları ve ürünleri halkımızla paylaşarak güvenlerini tazeleyecektir. Ben İzmir'den Ağrı'ya atandım. Benden önce görev yapan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sayın Sabri Durmuşlar burada güzel işler başarmış. Ben ve ekibimde sayın müdürümüzün bize bıraktığı emaneti dahi ileriye götürmek için tüm gayretimizle çalışacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 13:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?