4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Başkan Aktaş, icraatlarını muhtarlara anlattı

Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, Ağrı ilinde görev yapan 17 mahalle
muhtarı ve belediye meclis üyeleri ile basını makamında kabul ederek 28  Mart Yerel seçimlerinden sonra yaptıklarını anlattı.

Aktaş daha sonra Akın Petrol Tesisleri'nde verdiği yemeğin ardından yapılan çalışmaları tek tek gezdirerek özellikle muhtarları çalışmalar hakkında bilgiledirdi.

Muhtarların çoğunluğu, "Biz bu kadar iş yapıldığını bilmiyorduk sadece kendi mahallemize yapılanı hesap ettiğimiz için az iş yapıldığı zannediyorduk, oysa
ilimizde birçok iş yapılmış bu kadar çalışmayı yerinde gördüğümüz için çok memnun olduk, ancak belediyemiz iktidar belediyesi olduğu için daha çok çalışma yapılmasını istiyoruz" dedi.

Başkan Aktaş, 1 yıl içersinde 10 adet yeni araç alındığını bu araçlar için 1 trilyon lira verildiğini, ilimizde 150 bin metre kare yol yapıldığını, 20 km kazalizasyon şebekesi döşendiğini, 2 trilyon 200 milyar eski borcun ödenerek işçilerimizin maaşlarının 485 milyon liradan, ortalam 750- 800 milyon liraya çıkarıldığını belirterek, Bu kısa zamanda yapılan işler ile kışın kar çalışmaları içinde 1 trilyon liraya yakın masraf yapıldığını belitti. "Sınırlı bütce içinde sizde görüyorsunuz yaptıklarımızı" diyen Belediye Başkanı Aktaş, "yapılanları sizin vicdanınıza bırakıyorum" dedi.


Servet Aslan - Kenthaber / Ağrı
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2005 Pazar 08:50:57
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 12:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan arascan IP: 85.96.71.xxx Tarih : 31.07.2005 18:24:48
Kızılderililerin bir özdeyişi var."Allahım,beni otuz gün bir adamın papuçları içinde dolaştırmadan onun hakkında kanaat belirtmeme izin verme."diyorlar.Bizde ise 30 saniye bir araya gelmesini beceremeyenler, başkaları hakkında ki kanaatlarını pervasızca dile getirmeye çekinmezler.Belediye başkanına göre muhtarlar muhalif,Muhtarlara göre Belediye Başkanı başarısız... Bundan,menfaat peşinde olanlar,az yaralanmadılar hani.Şimdi ne güzel Başkan ile mahalle muhtarları el ele...İnsanız arkadaşlar hatalarımız olmasaydı başarmalarımız da olmazdı.hem hatalar bir araya gelindikçe azalır.Başarılar ise bir araya gelindikçe çoğalır.Sayın başkan kendisini yenmeyi başaracak galiba,demiştik; zamanla kendi nefsini aşarsa Başkanın aşmayacak problemi kalmaz.Bir araya getirmeyi düşünen iyi düşünmüş devamını bekliyoruz.Yüreğimizin yangınlarına su serpiyor bu davranışlar çünkü...Ne diyelim:"İçimizde ne kadar şeytan varsa,onları meleğe çevirmek için o kadar fırsat var demektır."