5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başkan Arslan taş döşedi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yıllardır devam eden sanayi sitesinin yol problemini ortadan kaldırmak için kilit parke taşlarını kendi elleriyle döşeyerek çalışmalara start verdi.

Ağrı'da 25 yıldır kangren hale gelen sanayi sitesinin sorunları giderilmeye başlandı. Sitede yaşanan yol sorununun giderilmesi için başlatılan çalışmaya kurban kesilerek start verildi. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye başkanı Hasan Arslan, yeniden çevre düzenlemesi yapılacak olan sitede tüm yollarının parke taşı ile döşeneceğini söyledi.

Yaz mevsimi boyunca devam edecek çalışmalar sonunda sanayi sitesi sorunlarından arındırılacağını kaydeden Arslan, göreve geldikleri günden beri çıkarttıkları acil eylem planı ile ilgili projelerin bitme noktasına getirdiklerini dile getirdi. Başkan Arslan, "Allah nasip ederse bütün projeleri böyle teker teker hayata geçireceğiz. Halkımızın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır ve bunun çözümü için gece gündüz demeden projeler üretiyoruz. İnşallah önümüzdeki her geçen gün Ağrı için biraz daha iyi olacaktır" dedi.

Kurban kesiminin ardından törene katılanlar parke taşlarını elleri ile dizerek çalışmalara start verdiler. Düzenlenen törene Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti Ağrı Milletvekili M. Kerim Aydemir, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat katıldılar.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 17:31:30
Güncelleme :19 Temmuz 2009 Pazar 17:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
WATANSEVR IP: 85.110.91.xxx Tarih : 21.07.2009 22:28:00

Siz anca taş döşersiniz başkada bişey yaptığınız yok koskoca 2 yıl boyunca anca bi taş pehhhhhhhh