2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Başkan Arslan'a teşekkür ziyareti

BOZTEPE AİLESİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ağrı'nın Gazi Mahallesi'nde oturan Boztepe ailesi, sel sularında yıkılan evlerini yaptıran Belediye Başkanı Hasan Arslan'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen sel felaketinde evleri yıkılan Habip ve Gülsüm Boztepe çifti çareyi Ağrı Belediyesi'ne gelmekte bulmuşlardı.

Özürlü olduğu için çalışamayan ve maddi imkanları olmayan aileye Başkan Hasan Arslan destek vererek evlerini yeniden yaptırdı. Yeniden sıcak bir yuvaya kavuşan aile kızları Ayşe'yi de yanarlına alarak Başkan Arslan'a teşekkür ziyaretine geldiler. Makamda uzun süre Başkan Arslan'a dua eden aile çok mutlu olduklarını söylediler. Selden sonra ortada kaldıklarını ve çok zor günler geçirdiklerini belirten Habip Boztepe "Allah başkanımızdan razı olsun. Bize sahip çıktı. Yeniden evimizi yaparak bizi ortada koymadı. O fakir fukara babasıdır. Bir çok fakire yardım ettiğini biliyorum. Dualarımız onunla" dedi.

Aileye her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini vurgulayan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu yardımların rutin bir şekilde sürdüğünü belirtti. Sosyal belediyecilik anlayışını devam ettireceklerini ifade eden Başkan Arslan "Elimizden geldiğince mağdur ailelerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bir aileyi kurtardığımız için mutluyuz" dedi.

Ziyaret sonunda aileyle vedalaşan Başkan Hasan Arslan, aileyi kapıya kadar geçirerek yolcu etti.

BOZTEPE AİLESİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
BOZTEPE AİLESİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 16:08:02
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 16:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?