5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başkan Arslan’ın bayram mesajı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bayramların daha anlamlı ve güzel hale gelmesi için Ağrı’da gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirterek, amaçlarının daha güzel ve yaşanabilir bir Ağrı olduğunu vurguladı.

Başkan Arslan yayınladığı bayram mesajında bayramın önemine değinerek bu günlerin çok iyi değerlendirilmesine dikkat çekti. Ağrı halkının kendilerine ciddi bir sorumluluk verdiğini bunu farkında olduklarını belirten Başkan Arslan “Biz hizmetkarınız ve belediye başkanınız olarak bayramlarınıza yeni bayramlar katmak için uğraşıyoruz.

Bu bayramların daha güzelleşmesi ve anlam kazanması için bizlerde belediye olarak sizlerin hizmetlerine gece gündüz koşmaya devam ettik ve devam ediyoruz. Amacımız siz kıymetli Ağrılı hemşerilerimizin daha güzel bir Ağrı’da yaşaması kardeşçe ve barış içerisinde güzel bir ortama kavuşmasını sağlamaktır.

Bu bayramlarla birlikte bizler Ağrı’yı idare eden tüm ekibim adına yapacağımız hizmetlerle size nice bayramlar yaşatmak istiyoruz. Allah bizi size karşı mahcup etmesin. Biz bu çalışmalarımızla İnşallah Ağrı’nın yarınlarını çok güzel görüyoruz. Sizlerin güvenini, sizlerin desteğini, avucunuzun bereketini ve kardeşlik kucağınızı çok iyi biliyoruz.

Bizde buna karşı mahcup olmamak için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi 19:22:50
Güncelleme :20 Eylül 2009 Pazar 01:57:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?