5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başkan Arslan'ın çocuk sevgisi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yaptığı iş kontrolü ve ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet ederken, çocuklarla da özel olarak ilgileniyor.


Her gün Ağrı'nın değişik cadde ve sokaklarında yapılan çalışmaları yerinde denetleyen ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Hasan Arslan, çevresini saran çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtarak onlarla sohbet ediyor.

Gittiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Arslan, tüm çocukların gönlünü almak için oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtıyor. Çocuklara devlet sevgisini ve onlara kendilerinin ulaşılmaz olmadıklarını göstermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Bu halkın bir parçası olduğumuzu sürekli yaptığımız gezilerle göstermeye çalışıyoruz. Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan da vatandaşlarımız ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi ve bu memleketi yönetecek insanlar olacaktır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 16:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?