5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başkan Aslan güven tazeledi

BAŞKAN ASLAN GÜVEN TAZELEDİ

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) yapılan 5. Genel Kurulu sonucunda mevcut başkan Alaettin Aslan yeniden seçildi.

AGC hizmet binasından yapılan seçimlere gazeteciler yoğun ilgi gösterirlerken, seçime mevcut başkan Alaettin Aslan tek liste ile girdi. Kullanılan 56 oyun tamamını alan Aslan, yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Doğubayazıt Gazetesi sahibi Nezir Çelik, Mesuliyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kasım Kaya, ART Genel Müdürü Yılmaz Daş, Zaman Gazetesi temsilcisi Mustafa Karataş ve İHA Ağrı Temsilcisi Ahmet Genç seçildi.

Kongre sonrası güvenoyu alan Başkan Alaettin Aslan, kendisine 3 yıllık vize veren tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Kongre sonrasında Başkan Aslan üyelerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 14:04:01
Güncelleme :2 Nisan 2011 Cumartesi 15:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal IP: 88.230.25.xxx Tarih : 5.04.2011 01:49:57

evet ali yerlikaya
urfada iki yıl valilik yapan ve iki yıllık bir sodes tecrübesi olan vali, Ağrı ya geliyor ilk kez başlayan ve 18 milyon tl bütçesi olan sodese 600 proje sunuluyor. sayın vali verilen 600 projeyi kırptıra kırptıra 80 e indiriyor. kabul gören 55 projenin toplam bütçesi 8 milyon tl. 18-8:10 yani 10 milyon tl püf oluyor.nereye gittiği belli değil.başka illere mi dağıtıldı. açıklama yapan yok. kabul gören 55 proje vali yerlikaya ya başarı olarak gösteriliyor. hani ağrılı ilkkez böyle bir projeyle karşılaştıya. zaten kafadanda muracaat etsen bu kadar projeyi geçirirsin.
ayrıca;şimdide serka (serhat kalkınma ajansı),vali ali yerlikaya tra2 bölgesini kapsayan serka nın dönem başkanı.serkaya verilen projelerde fiyaskoyla sonuçlanıyor. ha ağrı dan projesi geçen yokmu var. ama hep kodamanların projeleri. projesi geçenlere bakıyorsun hep valinin yanında olan kişiler.eften püften projeler. neymiş efendim adam otelini tamir edecek,pansiyonuna ek bina yaptıracak, ağrıyı tanıtacak. istihtam sağlıyormu? hayır.valimiz çok başarılı.
değil ağrıda bütün türkiye hayvan sıkıntısı yaşanırken, dışarıdan ithal hayvan getirilirken süt entegre tesisine projelerin geçirilmesi biraz yanlış olmuyormu. vali başarılıya sorun yok. ağrılı iş istiyor iş.eften püften projelerle paraları çarçur ettiren sayın vali şimdide tutturmuş kosgeb serkayla işbirliği yapacak. sodes de serkada ne başarı sağladıki şimdide kosgebe el attı. maalesef ağrı dağıtılan pastadan hak ettiği kadar pay sahibi değil.böyle vali ve yandaşları varken. SAYIN ARSLAN DUYARLILIK İLKESİ.