5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başkan yardımcıları ikna turunda

Ağrı Belediyesi Gazi Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları başlattı. Ağrı Belediye'sinin Gazi Mahallesi Bedir Sokakta yaptığı çalışmaları belediyenin Başkan Yardımcıları Yılmaz Oğur ile M Bakır Okutan beraberce denetledi ve mahalle sakinlerini ikna etmeye çalıştı.

Belediyenin çimento, demir, kum ve biriket yardımında bulunarak 5 metre olan yolun 9 metre genişliğine çıkarılmasıyla, sokağın adeta cadde görünümüne kavuşmasının sağlandığını belirten yardımcılar, "Bazı mahalle sakinlerini de özellikle ikna ederek, bu çalışmaları devam ettiriyoruz" diye konuştular.

Servet Arslan - Kenthaber / Ağrı
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 09:22:24
Güncelleme :1 Ağustos 2005 Pazartesi 10:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan arascan IP: 81.213.217.xxx Tarih : 30.07.2005 12:08:21
Halkımız anlayışlıdır,mütevazidir de.Damlada boğulduğu olmuştur,bu son asırda fakat,Ahmed-i Xani'lerin,Selahaddin'lerin torunları olan bu halk aynı zaman da gizli birer derya,birer gizli hazinedir de. Yöneticilere,idarecilere düşen;gönülden,insani metodlarla,bire bir ilişkilerle,halkımızı ikna ederek hizmet götürmek.Yoksa,"ben haklıyım,istediğimi yaparım" mantığıyla kuvvet uygulamak,haksız bile olsa,halkı muhatap görmeyerek,çalışmak başarı getirmez.Düşünüyorum da:Mahalle aralarında geniş ve tozsuz,çamursuz yollar...Ve saçları taranmış ,elbiseleri pırıl pırıl çocukların yüzlerinde tebesüm,gözlerinde yarınlara güven,ellerinde oyuncak.Birde yeşil bahçeli evlerinde sıcak aş,huzur ve sevgi... Ağrı'nın yücelmesi için,halkı adam yerine koyan,M.Bakır Okutan'lara ve çalışkan kadrolara ne çok ihtiyacımız var.Ne diyelim:"Işığı yaymanın iki yolu vardır;kandil olmak yada onu yansıtan ayna."