2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Başkan Yılmaz'ın ağır konuğu

AK PARTİLİ VEKİLİN PATNOS ZİYARETİ

AK Parti Ağrı Milletvekili M. Hanifi Alır, Barış ve Demokrasi Partili (BDP) Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Milletvekili M. Hanifi Alır, beraberindeki AK Parti Patnos İlçe Başkanı Fatih Işık ve bazı partililerle birlikte Belediye başkanı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Alır'dan ilçede gerçekleştirecekleri bazı projeler için destek isteyen BDP'li Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, eski cezaevinin arsasını kültür merkezinin yapılması talebinde de bulundu. Çakırbey Deresi'nin ıslahı ve üstünün kapatılarak yürüyüş parkuru yapmayı düşündüklerini belirten Başkan Yılmaz, Patnos'a fakültenin kurulması için de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Olumlu geçen ziyaret sonrası Başkan Yılmaz, Milletvekili Alır'ı belediyenin dış kapısına kadar uğurladı.

Beraberindekilerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçilen Faruk Çınarkaya'ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Hanifi Alır, sorunların çözümünde sivil toplum örgütlerinin önemli bir görev üstlendiklerini vurguladı.

Daha sonra Halkbankası Müdürlüğü'nü ve Patnos Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Ali Tahiroğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulunan Alır, geçtiğimiz hafta dereye düşüp kaybolan Recep Çelik (5) adlı çocuğun ailesini de ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Kaymakam Tuncay Dursun, İl Genel Meclis üyeleri, kurum amirleri ile mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Ağrı Milletvekili M. Hanifi Alır, demokratik açılımın birlik ve kardeşlik projesi olduğunu vurgulayarak, açılımın en önemli noktasının Türkiye'yi büyük, güçlü ve sözü dinlenen bir ülke konumuna getirmek olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 16:20:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 16:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?