4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Başkandan bando takımı sözü

Tutak İlçe Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, kendisini ziyaret eden öğrencilere bando takımı kurma sözü verdi.

Fatih İlköğretim Okulu'ndan bir gurup öğrenci, Başkan Bülent Osman Osmanağaoğlu'nu makamında kendisini ziyaret ettiler.

Daha önce İmam Hatip Lisesi, Tutak Anadolu Lisesi ve İlk Adım Anaokulu'na çeşitli yardımlarda bulunan Başkan Osmanağaoğlu, öğrencilerin bando takımı taleplerini kabul ederek "Öğrencilerimizle aramızdaki zincirleri kırıp onların abisi pozisyonundayım. Her zaman gelirler sohbet ederiz, ders çalışırız, bir ihtiyaçları varsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Bu öğrencilerimiz de ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü törenleri için bizden bando istediler. Biz de 20 kişiden oluşacak bando takımı için kendilerine söz verdik ve en kısa zamanda bunu yerine getireceğiz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 13:47:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
diyarbakırlı şehmuz IP: 88.255.129.xxx Tarih : 25.04.2008 00:41:52

tutak belediye başkanı bülent osaman osmanağaoğlu ben orda askerliğimi yaptım bizim yattığımız koğuşa kadar gelip bizim hetırımızı soran insandır beni tutağın çocu insanı tanıyor 86/4 şehmuz diyarbakırlı diyin yeter burdan tüm tutaklılara ve ilçe jandarmaya sevgiler tutakkkkkkkkk belediye başkanınızın kıymetini bilin