4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Başkan'ın mutlu günü

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan'ın oğlu Özgür Aslan, görkemli bir düğün töreniyle Ülkü İlal ile hayatını birleştirdi. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde basın mensupları doyasıya eğlendi. 

Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in nikah şahidi olduğu düğün törenine yaklaşık bin 200 kişi katıldı. İş ve politika dünyasının önde gelen simalarının hazır bulunduğu düğünde konuklar, böylesine özel bir gecede bir araya gelmenin keyfini yaşarken, sıcak ve samimi sohbetlere daldılar. 

Alkışlar arasında kıyılan nikahtan sonra hayatlarını birleştirmenin sevincini yaşayan Özgür ile Ülkü çiftine evlilik cüzdanını teslim eden Ağrı Valisi Mehmet Çetin, bu mutluluğun bir ömür boyu sürmesini, saygı ve sevgiyi hiçbir zaman kaybetmemelerini dilerken, hayatlarında her zaman nikah masasında olduğu gibi gülücüklerin olmasını diledi. 

Mutluluğunu dostları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ağrı Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan "Büyük oğlum Özgür ile Ülkü'nün hayatlarını birleştirdiği bu geceye gelerek mutluluğuma ortak olan bütün dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın valimiz bizi kırmayarak nikah şahitliği yapıp bizleri onurlandırdılar. Bütün dostlarım, arkadaşlarım ile birlikte mutlu bir gece yaşıyorum. Umarım çocuklarım mutlu bir yaşama merhaba diyerek bir birlerini bugün ki gibi mutlu eder, severler" dedi. 

Düğün halayının en renkli simaları yine basın mensupları oldu. Basın mensuplarının görüntü çekimi bitmesinin ardından düğün halayına girerek renkli görüntüler sahnelediler. Düğün programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 17:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?