4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Basketbol şampiyonası yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları arası Yıldızlar basketbol şampiyonası oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu.

Öğrenciler maçlar boyunca bireysel yeteneklerini sergilemelerinin yanı sıra takım olarak da mücadele etmenin gereğini yerine getirdiler. İlköğretim Öğrencilerinin yaşlarından beklenenin üzerinde bir performans sergiledikleri turnuva Yıldız Erkek ve Yıldız Kız olmak üzere toplam iki kategoride gerçekleştirildi.

Basketbol Yıldız Erkekler kategorisinde final maçı oynandı. Basketbol Yıldız Erkekler kategorisindeki final maçında 15 Nisan İlköğretim Okulu ile Ozanlar kozlarını paylaştı. Maçın ilk yarısında başa baş geçen bir mücadele gözlendi. Ancak Ozanlar Yibo, ikinci yarıda maça ağırlığını koyarak maçı 50-33 kazanarak Ağrı yıldızlar basketbol erkekler kategorisinde il birincisi oldu. 

Yıldız erkekler kategorisi final maçının bitmesinin ardından Yıldız Kızlar kategorisi ikinci final maçta ise Özel Bilgi koleji ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu karşılaştı. Maçı 37-19 bilgi Koleji kazanarak Ağrı yıldızlar basketbol kızlar kategorisinde il birincisi oldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde birinci olan Özel Bilgi Koleji, Kupa ve madalyalarını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Alan’ın elinden aldı. Yıldız erkekler kategorisinde birinci olan Ozanlar Yibo’nun ise Kupa ve madalyalarını İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak verdi. Velilerin de ilgi gösterdiği müsabakalarda yetenekleriyle göz dolduran "12 Dev Adam" ve "12 Altın Kız” , 15 Ocak 2009 tarihinde Erzincan’da yapılacak bölge birinciliğinde Ağrı’yı temsil etme hakkını elde etti.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 18:47:50
Güncelleme :30 Aralık 2008 Salı 20:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erat IP: 85.104.79.xxx Tarih : 26.02.2009 11:35:07

çok sevindim ya inşallah daha iyi yerlere gelecekler ben de ozanlarda okudum oranın birinciliği ben  gerçekten duygulandırdı eeeeeeeee  başlarında koskocaman murat aktepe var   ben 3 sene ozanlarda okudum şimdi ankara öss hazırlık bütün hocalarıma selamlar