5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Başsavcı Aslan veda etti

BAŞSAVCI ASLAN VEDA ETTİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararı ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan veda etti.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya tarafından Başsavcı Atilla Aslan onuruna verdiği yemekte duygusal anlarda yaşandı. Yemekte bir konuşma yapan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, kamu görevini yürütenlerin sabit bir memleketinin olmadığını, nerede görev verilirse orayı memleket bilerek hizmet ettiklerini kaydetti. Aslan'la bir yıla yakın bir süre birlikte çalıştıklarını belirten Vali Yerlikaya, bu süre zarfında güzel bir çalışma sergilediklerini söyledi.

Başsavcı Aslan ise, daha önce de Taşlıçay'da görev yaptığını ifade ederek hem bir Erzurumlu olarak, hem de 6 yıl Ağrı'da görev yapan biri olarak ayrılmanın zor olduğunu belirtti. Yemekte bulunan herkesten helallik isteyen Başsavcı Aslan, Rize'de bir Ağrılı olarak burayı temsil edeceğini ve Ağrılıları beklediğini dile getirdi.

Yemek sonrasında Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan'a Ağrı Dağı Tablosu, Nuh'un Gemisinin Maketi ve Ağrı Valiliği amblemli çini tabak hediye etti. Yemeğe, 12. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Ağrı Belediye Başkan Vekili Yalçın İnanlı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Şen, İ.Ç Üniversitesi Rektörü İrfan Aslan, Vali Yardımcıları, kamu kurum amirleri ve oda başkanları katıldı.

BAŞSAVCI ASLAN VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 14:35:01
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 14:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?